wij helpen je verder

Heb jij een vraag over élo, de vakgebieden of opdrachtgevers? Of wil je iets anders weten? Bekijk dan hieronder
de veelgestelde vragen.

Heb jij andere vragen of is jouw vraag niet volledig beantwoord? Dan verzoeken we je contact op te nemen met
élo. Daarna hoor je spoedig van ons.

antwoorden op veelgestelde vragen

In welke vakgebieden is élo actief?

élo is een uitzendorganisatie die inspeelt op de behoeftes van de MKB’er in alle branches en vakgebieden.

Waar vind ik élo?

élo heeft op dit moment 1 vestiging in Nederland. Je vindt onze vestigingen via onze contactpagina.

Hoe kom ik in contact met een élo recruiter?

Je kunt contact opnemen met een recruiter via de élo vestiging bij jou in de buurt. De dichtstbijzijnde vestiging vind je in ons vestigingen-overzicht. Wil jij contact met een recruiter n.a.v. een vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen.

Wat moet ik doen als ik mijn CV niet kan uploaden?

Als het uploaden van je cv niet lukt of je hebt een vraag hierover, neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Kan ik een open sollicitatie nog aanpassen?

Dat is geen probleem. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Daar helpen ze je graag verder.

Wat moet ik doen als ik na 10 dagen niets van mijn sollicitatie heb vernomen?

Onze medewerkers proberen zo snel mogelijk te reageren op je sollicitatie. Mocht je onverhoopt na 10 dagen nog geen reactie hebben ontvangen, vragen we je contact op te nemen met vestiging bij jou in de buurt.

Is élo gecertificeerd?

Ja. élo haar backoffice (Onepayroll) heeft verschillende certificaten, namelijk NEN 4400-1, SKA vlees gecertificeerd, het VCU certificaat en voldoen aan de Stichting Normering Arbeid.

Waar vind ik de CAO voor uitzendkrachten?

De CAO voor uitzendkrachten kun je in PDF-formaat eenvoudig downloaden.

Bouw ik ook pensioen op?

Uitzendovereenkomst Fase A

Heb je een uitzendovereenkomst (Fase A) bij One Uitzendbureau BV? Dan bouw je vanaf je 21-ste jaar (wanneer je minimaal 26 weken voor One Payroll hebt gewerkt) pensioen op via het BASIS pensioen. One Payroll neemt de gehele premie voor haar rekening. Je betaalt dus zelf geen pensioenpremie, maar bouwt wel pensioen op. Je ontvangt periodiek een pensioenoverzicht. Meer informatie over de BASIS pensioenregeling staat op de website van pensioenmaatschappij StiPP. Na 78 weken te hebben gewerkt val je onder de PLUS regeling. One Payroll betaalt dan 2/3e deel van de premie voor jou en je draagt zelf 1/3e deel bij. Dit houden wij in van je salaris en dat staat vermeld op jouw loonstrook.

 

Arbeidsovereenkomst Fase B/C

Heb je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (Fase B) of onbepaalde tijd (Fase C) bij One Payroll BV? Dan bouw je vanaf je 21-ste jaar pensioen op via het PLUS pensioen. One Payroll betaalt 2/3e deel van de premie voor jou en je draagt zelf 1/3e deel bij. Dit houden wij in van jouw salaris en dat staat vermeld op je loonstrook. Periodiek ontvang je een pensioenoverzicht. Meer informatie over de PLUS pensioenregeling staat op de website van pensioenmaatschappij StiPP.

 

Wat is StiPP?

In Nederland krijgt iedereen een AOW-uitkering van de overheid als basispensioen. Je bouwt daarnaast een aanvullend pensioen op bij StiPP. Deelname aan de pensioenregeling van StiPP is verplicht voor iedereen die werkt als uitzendkracht, payroller of gedetacheerde.

 

Pensioenoverzicht

Ieder jaar ontvangt je van StiPP een overzicht, het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Op dit pensioenoverzicht staat de hoogte van het pensioenkapitaal. En wat het mogelijke pensioenkapitaal is als je door blijft werken tot jouw pensioendatum.

 

Mijnpensioenoverzicht.nl

Nadat je jouw eerste pensioenoverzicht hebt ontvangen, vindt u uw AOW- en pensioengegevens ook op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Niet alleen het pensioen dat je bij StiPP hebt opgebouwd staat daar, maar ook het pensioen dat je bij andere pensioenfondsen hebt opgebouwd. De gegevens op deze website worden jaarlijks bijgewerkt. Je hebt een DigiD nodig om in te loggen.

Wat zijn de algemene voorwaarden van élo?

Onze regels en afspraken over onder andere tarieven, contracten en aansprakelijkheid vind je in onze algemene voorwaarden.

Heb je een vraag?

Je kunt ons een email sturen of bellen op 085-3011742
Contact ons

De belangrijkste punten over privacy hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website te vergemakkelijken,
de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website te verhogen.
Lees onze privacy statement voor meer informatie.