Certificering

Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die professioneel werkgeverschap met zich meebrengt. Daarom heeft élo gekozen voor een professionele backoffice. One Payroll Professional Backoffice is met al haar juridische entiteiten geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN 4400-1 gecertificeerd èn lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Deze registratie en certificering waarborgen voor je opdrachtgevers en kandidaten dat One Payroll voldoet aan haar financiële, fiscale en administratieve verplichtingen. Wij bieden optimale zekerheid voor iedereen in de keten van het werkgeverschap en dat salarissen, afdrachten en belastingen worden betaald.

NEN 4400-1 gecertificeerd

SNA geregistreerd

ABU Lid

VCU gecertificeerd

SKA Vlees gecertificeerd

G-rekening

WKA verklaring

Zekerheid door NEN4400-1

Een onderneming die arbeidskrachten beschikbaar stelt en zich certificeert volgens de NEN 4400-1, onderscheidt zich van de malafide ondernemingen. NEN 4400-1 gecertificeerde bedrijven zijn zo ingericht dat zij voldoen aan de verplichtingen uit arbeid. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat u zo min mogelijk financieel risico loop en vrijgesteld zijn van inlenersaansprakelijkheid.

maak kennis met élo

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u contact opnemen? Wij horen graag van u en zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Contact ons

De belangrijkste punten over privacy hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.

Deze cookies worden gebruikt om het gebruik van de website te vergemakkelijken,
de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website te verhogen.
Lees onze privacy statement voor meer informatie.