Werving & selectie

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart. Wij doen voor u een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan u voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Wilt u een medewerker eerst goed te leren kennen voordat u hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij u detacheren voordat u een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

Voordelen werving & selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • U bespaart tijd en kosten
  • Expertise in alle branches
  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • No Cure No Pay

Wij selecteren de beste kandidaat! Door goed te luisteren naar de behoeftes van de klant
en kijkend naar het bedrijfscultuur,
zijn wij er van overtuigd altijd de beste kandidaat te matchen.

Heeft u een vraag?

U kunt ins een email sturen of bellen op 085-3011742
Contact ons